Intervalul de desfasurare

22 februarie - 30 aprilie, 2016

Garantat!

Comenzi 100% aprobate!

Despre concurs / Matar.ro te trimite la Milano!

Fii un afiliat activ in campaniile Matar.ro si castiga un citybreak, pentru doua persoane, la Milano! Obtine cat mai multe comisioane in campaniile Matar.ro de pe Profitshare.ro - afiliatul cu cele mai multe comisioane valide in perioada 22 februarie - 30 aprilie 2016 va castiga automat o vacanta de doua nopti si trei zile in Orasul Etern.

Urmatorii doi afiliati, cu numarul cel mai mare de comisioane, vor primi automat, fara tragere la sorti, cate un citybreak de 2 zile intr-o destinatie montana din Romania!

Premiera in programul nostru de afiliere!
Aprobam 100% toate comisioanele, inclusiv comisioanele obtinute din comenzi refuzate. Aprobam comenzile nefinalizate cu 2 ron.
Asta inseamna ca toate comenzile inregistrate in perioada campaniei sunt luate in considerare in cadrul desemnarii din 30 aprilie!

Spor la conversii si mult succes!

Regulamentul campaniei "Matar.ro te trimite la Milano!"

DURATA CAMPANIEI, ARIA DE DESFASURARE
Campania “Matar.ro te trimite la Milano” se desfasoara pe tot teritoriul Romaniei in perioada 22 februarie 2016 - 30 aprilie 2016 inclusiv.

PARTICIPANTI SI PRODUSELE PARTICIPANTE
La campania „Matar.ro te trimite la Milano” poate participa orice persoana fizica, inscrisa in platforma de marketing afiliat Profitshare.ro.
Varsta minima pentru participarea la aceasta Campanie este de 18 ani impliniti in ziua inceperii Campaniei, respectiv 22 februarie 2016.
Nu pot participa la Campanie angajatii Organizatorului.
Participarea la Campanie nu este conditionata de achizitia vreunui produs.
Concursul este valabil pentru afiliatii din reteaua Profitshare.ro.

CONDITII DE ELIGIBILITATE
Pentru a participa la Campanie, participantul trebuie:
• sa fie aprobat ca afiliat in campaniile Matar.ro in perioada 22 februarie 2016 - 30 aprilie 2016 inclusiv
• sa fi implinit varsta de 18 ani in ziua inceperii Campaniei, respectiv 22 februarie 2016

PREMIUL
Premiile Campaniei vor fi oferite de catre Shoes Distribution S.R.L. | Matar.ro, cu sediu social in Bucuresti sector 1, str. A.D. Xenopol, nr. 3, scara A, et. 6, ap. 28, inregistrata la Registrul Comertului din Bucuresti cu J40/1842/17.02.2014, CUI 32799632 data 18.02.2014.

Premiul Campaniei consta in:
Un sejur citybreak cu destinatia Milano, Italia, pentru 2 nopti, 3 zile pentru 2 (doua) persoane.

Premiul include urmatoarele servicii:
• Cazare cu mic dejun inclus la hotel de 3* in Milano, Italia, pentru 2 (doua) nopti, 3 (trei) zile;
• Taxe de aeroport;
• Bilet de avion Bucuresti – Milano – Bucuresti.

Premiul 2 consta intr-un sejur citybreak intr-o statiune montana din Romania aleasa de catre castigator, pentru 2 nopti, 3 zile, pentru 2 (doua) persoane.

Premiul 3 consta intr-un sejur citybreak intr-o statiune montana din Romania aleasa de catre castigator, pentru 2 nopti, 3 zile, pentru 2 (doua) persoane.

DESEMNAREA CASTIGATORILOR
• Vor fi desemnati trei (3) castigatori care vor primi, in ordinea comisionanelor obtinute, premiile prezentate la punctul 5.
• Castigatorii vor fi alesi in functie de numarul de comisioane obtinute. Se vor lua in considerare toate comisioanele obtinute in perioada 22 februarie - 30 aprilie si procesate pana in data de 30 aprilie. Se vor lua in considerare toate comisioanele aprobate.
• Organizatorul va contacta castigatorul prin intermediul adresei de e-mail folosite de acesta in contul Profitshare.ro in maxim 2 (doua) zile lucratoare de la desemnarea sa. Daca in urma transmiterii e-mail-ului, Castigatorul nu raspunde in termen de 5 (cinci) zile lucratoare, printr-un mail de confirmare sau daca refuza premiul, se va desemna alt Castigator. Noul Castigator va fi ales in aceasi maniera descrisa la punctul 6.2.
• Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu desemna castigator un participat care a obtinut conversiile aferente nerespectand regulamentul programului de afiliere Matar, publicat la adresa: Profitshare.ro
• Procesare 100% din comenzi – toate comisioanele obtinute din comenzi refuzate vor fi rasplatite cu 2 lei si vor fi luate in considerare la data desemnarii.
*pentru comisioanele validate cu suma de 2 lei, in urma comenzilor anulate, se vor lua in considerare doar comenzile plasate de pe un singur IP.


Promoveaza acum