Incaltaminte Barbati


Incaltaminte pentru barbati care reuneste toate tipurile de pantofi pentru barbati. Matar pune la dispozitie o multime de modele de incaltaminte pentru barbati dintre cele mai variate modele si pentru cele mai deosebite gusturi. Veti avea de ales dintr-o gama atat de variata incat nu veti putea finaliza comanda cu o singura pereche in cos.

Orice barbat are nevoie de cel putin opt tipuri de incaltaminte. O pereche de pantofi din piele care vor fi mereu asul din maneca, o pereche de ghete pentru iarna si zilele cu vreme urata, o pereche de pantofi eleganti care sa mearga la costumele din garderoba, o pereche de mocasini care sa permita plimbari lungi si fara dureri de picioare, o pereche de pantofi office pentru orele de munca, o pereche de sandale pentru zilele de vara si de relaxare, o pereche de tenisi usori si confortabili si o pereche de pantofi sport, evident, pentru sport. Asa ca alegeti acele modele care vi se potrivesc si completati-va garderoba.

Tenisi barbati, Alb
Tenisi barbati, Dario Achi, interior material sintetic, exterior piele ecologica, talpa cauciuc, perfecti pentru zi de zi.
151,00 RON 189,00 RON
Tenisi barbati, Negru
Tenisi barbati, casual, interior - exterior piele naturala, talpa din cauciuc, cu siret, perfecti pentru zi de zi, cat si la birou.
99,00 RON 189,00 RON
Pantofi sport, Navy
Pantofi sport, Dario Achi, interior piele naturala si material textil, exterior material sintetic si textil, talpa de cauciuc, perfecti pentru sport, cat si de zi cu zi.
120,00 RON 239,00 RON
Pantofi sport, Negru
Pantofi sport, Dario Achi, interior - exterior material sintetic, talpa interior spuma cu memorie, talpa exterior spuma, perfecti pentru sport, cat si zi de zi.
110,00 RON 219,00 RON
Pantofi barbati Antonio blu
109,00 RON 129,00 RON