Ce fel de toc este potrivit pentru diverse tipuri de evenimente?

Ce fel de toc este potrivit pentru diverse tipuri de evenimente?

Incaltamintea este adorata de catre femei, care vor sa aiba in garderoba orice tip de pantofi, cu orice culoare si din materiale diverse. Dragostea pentru pantofi se regaseste la femeile de pretutindeni, iar marile magazine ofera diversitate pentru a putea multumi dorintele lor. Pantofii se gasesc in orice forma si cu orice inaltime, iar uneori este dificil de stiut care este pantoful potrivit pentru un eveniment anume. Iata cateva variante cu care nu ai cum sa dai gres:

  1. Tocul cui inalt

Acest tip de toc este unul greu de purtat pentru persoanele care sunt nevoite sa stea multe ore in picioare. Pantoful cu un asemenea toc aduce insa cu el senzualitate si feminitate, iar doamnele prefera sa il poarte la evenimente importante. Un toc inalt de tip cui este potrivit pentru a merge la o nunta, la o gala eleganta, la evenimente corporate seara, la intalniri de afaceri unde se pune accent pe tinuta si care sunt in locatii speciale, etc. Practic, tocul inalt cui poate sa fie purtat oricand se considera ca evenimentul este extrem de elegant si unde oamenii tind sa puna accent pe imbracaminte si pe accesorii, care devin scumpe, cu pietre pretioase, din metale deosebite. Tocul cui poate sa fie purtat si in alte ocazii, insa trebuie mare atentie la modul in care este accesorizat si asortat cu imbracamintea.

  1. Tocul gros

Tocul gros este mai usor de purtat si apare mai des in tinute casual sau in tinute elegante de zi. Acest tip de toc poate sa fie in marimi diferite, incepand de la 3-5 cm, pana la 10-12 cm si poate sa aiba in fata platforma sau nu. Cand exista platforma este usor de purtat pentru ca platforma ii reduce senzatia de inaltime. Tocul gros intr-un pantof cu varf rotunjit poate sa fie purtat ziua cu rochii din materiale nepretioase, iar seara poate sa fie asortat unei rochii de inspiratie retro din catifea sau matase. Daca este un toc scurt, mic, poate sa fie purtat la pantaloni de inspiratie masculina clasica. Astfel ca el este versatil si usor de accesorizat, putand sa fie introdus intr-o multitudine de forme in garderoba.

  1. Tocul kitten

Tocul acesta este mic si este folosit in ocazii atat elegante, cat si casual. El este de aproximativ 3 cm si este comod, insa subtire. Seamana cu tocul cui, dar este un pic mai gros si este mic din punct de vedere al inaltimii. De aceea poate sa fie purtat cu un pantof cu varf ascutit la tinute elegante, la birou, fiind comod si purtabil o zi intreaga. Pentru tinutele front office este de asemenea usor de purtat.

  1. Tocul de 7-8 cm

Acest tip de toc este considerat a fi mediu si poate sa fie purtat in anumite conditii intraga zi si la o multitudine de outfituri. El poate sa fie gros sau subtire si, in functie de pantof si de culoarea si forma sa, poate fi utilizat la teatru, la film sau la serviciu.

Pentru cei care doresc pantofi de dama, pot sa intre aici: https://www.matar.ro/dama.

Comentarii