Pantofi pentru femei la moda primvara-vara 2019

Pantofi pentru femei la moda primvara-vara 2019

Iarna este momentul cel mai potrivit sa iti cumperi pantofi pentru primavara-vara anului urmator. Inca din iarna, casele de moda internationale au create obiecte vestimentare sau de incaltaminte pentru sezonul urmator si sunt puse la dispozitie pentru a fi achizitionate. Cu ce ne incaltam in primavara-vara 2019?

Pantofi la moda primavara-vara 2019

Anul 2019 este anul diversitatii la capitolul incaltaminte si moda. Se poarta atat incaltamintea cat mai joasa si comoda dar si tocurile cui. Anul acesta se poarta pantofii in care te simti bine. Astfel:

Pantoful cu tocul cui revine in forta! Fie ca ii purtati la o tinuta office, fie ca ii purtati la o tinuta casual, pantofii cu toc cui va vor scoate din anonimat!

Tot in 2019 se poarta platformele. Fata de pantofii cu toc cui, platformele sunt mult mai comode. Alege la un outfit casual pantofi platforma si vei avea incaltaminte la moda si confortabila.

Anul 2019 este anul in care se poarta si pantofi cu talpa plata. Alege o astfel de pereche de pantofi si nu vei da gres! Este foarte important sa alegi pantofii in care tu te simti bine.

Alege geanta potrivita pentru un outfit de succes!

Dupa ce ai ales pantofii cu care sa te incalti, nu uita sa alegi geanta potrivita. Alege sa accesorizezi tinuta cu o geanta potrivita si vei avea un outfit de succes.  In sezonul primavara-vara poti alege sa porti si pantofii viu colorati, sandale tip roman sau cu talpa joasa.

Varietatea de modele ale anului 2019 ne ofera sansa de a alege incaltamintea pe care dorim sa o purtam si accesoriza la outfitul ales de noi.

Tu ce pantofi vei purta anul acesta?

Taguri:

Comentarii