Serviciul 365 zile GARANTIE retur

 

Matar.ro ofera 365 zile GARANTIE retur pentru orice produs achizitionat.

Daca din diferite motive (nu iti plac produsele comandate, nu este buna marimea sau oricare alt motiv) doresti sa schimbi produsul cumparat
sau sa recuperezi contravaloarea lui, ne poti contacta  la adresa de e-mail office@matar.ro, sau la numarul de telefon  0787 454 244

Noi vom trimite curierul sa il ridice de la tine in cazul in care doresti sa schimbi produsul cu un altul, insa daca doresti contravaloarea produsului te rugam sa ne trimiti coletul prin posta. In acest caz cheltuielile de transport sunt suportate de catre client.


IMPORTANT: Atunci cand trimiti coletul prin posta, catre noi, te rugam sa bifezi CU LIVRARE LA DESTINATAR
.


S.C. Shoes Distribution S.R.L. nu va accepta primirea coletelor trimise cu ramburs! Adresa: Str. Ziduri intre vii nr 19, sc G, spatiu G4, sec 2, Bucuresti.

 

Important:

 

Atentie!

 

Matar.ro isi asuma dreptul de a refuza rambursarea coletelor care vin ambalate necorespunzator. Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara deteriorari, fara defecte (exceptand situatia in care clientul a semnalat prezenta unui defect catre reprezentantii Matar.ro). Toate coletele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost primite, in ambalajul original, nedeteriorat, fara scoci lipit pe acesta.