Livrare si transport

Transport

 

  • Taxa transport: 15 lei - in toata tara, inclusiv in Bucuresti

Livrarea se efectueaza de obicei in termen de 24 de ore de la plasarea comenzii, insa in functie de volumul comenzilor aceasta poate dura in unele cazuri pana la 72 de ore (3 zile).

In weekend depozitul este inchis, asaadar comenzile plasate dupa ora 15 a zilei de vineri vor fi confirmate si livrate incepand cu ziua de luni.

In perioadele de solicitare maxima (Black Friday, Sarbatorile de iarna etc), timpul de livrare garantat este de 5 zile lucratoare.
 


Atentie! Comenzile care nu sunt confirmate telefonic, nu vor fi luate in considerare (veti fi sunat de catre unul dintre operatorii nostri)!

Returnare/Schimb

Daca din anumite motive nu esti pe deplin satisfacuta de articolele achizitionate le poti returna
(primind contravaloarea produselor) sau schimba, daca marimea nu este cea potrivita. 365 zile GARANTIE retur*.

Daca produsul comandat nu vi se potriveste si doriti sa schimbati cu o alta marime a aceluiasi produs (respectand conditiile de mai jos), costurile transportului pentru schimb sunt suportate de Matar.ro!

 

* Conditii:

  • Produsul sa nu fie purtat, sa se afle in stare perfecta si sa aiba toate etichetele cu care a fost livrat.
  • Contravaloarea produselor se achita in termen de 20 de zile de la primirea coletului la sediul nostru.
  • Taxa de transport este suportata de Matar.ro in cazul in care produsul are un defect,  produsul primit nu este cel comandat / produsul nu are caracteristicile prezentate (nu are aceeasi culoare, material etc.).
  • Taxa de transport este suportata de catre client in cazul in care se face schimb cu un alt produs sau comanda este returnata complet, in acest caz clientul va primi doar suma platita pe articole cumparate . 


    IMPORTANT: Atunci cand trimiti coletul prin posta, catre noi, te rugam sa bifezi CU LIVRARE LA DESTINATAR
    .