Protectia datelor cu caracter personal

Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completată si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, site-ul www.matar.ro, are obligaţia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine, un membru al familiei tale ori o alta persoana.

 

SC Shoes Distribution SRL a depus cerere de notificare la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal - ANSPDCP cu nr. 11860 / 19.06.2013.

Scopul colectarii datelor este: comercial, marketing si publicitate

Nu esti obligat(a) sa furnizezi datele, acestea fiind necesare pentru prelucrarea comenzilor plasate pe shopul www.matar.ro. Refuzul tau determina anularea contului creat de tine in magazinul online Matar.ro si implicit anularea comenzii unde vor fi prezente datele tale personale (inclusiv comenziile express care nu necesita crearea unui cont).

Colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: curierului (necesar pentru a putea expedia comanda).

Doresti sa primesti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele, etc. oferite de Matar.ro? ■ DA □ NU

Dreptul de acces si de interventie

Conform Legii nr. 677/2001, benefiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. Totodata, ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, te poti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de email office@matar.ro sau la numarul de telefon 021 335 13 37 in intervalul orar 09:00 - 17:00 de luni pana vineri. Daca unele din datele despre tine sunt incorecte, te rugam sa ne informezi cat mai curand posibil la adresa de email office@matar.ro.