Despre noi

Matar.ro - magazin online de incaltaminte si accesorii

Matar.ro aduce in fata clientilor ultimele tendinte in materie de moda, punand la dispozitia lor incaltaminte si accesorii de calitate la preturi accesibile. Prin intermediul brandului Matar.ro - shoes and more ne dorim sa devenim cea mai mare comunitate de fashion. Oferim produse atat pentru doamne, domnisoare cat si pentru copii. Vrem sa devenim fashion retailul nr. 1 in piata online din Romania.

 

Misiunea noastra este sa ne tinem in continuare clientii aproape, asa cum am facut-o si pana acum, prin seriozitate, profesionalism si promptitudine. Vom incerca sa satisfacem toate poftele, pentru ca produsele Matar stau sub marca unor branduri si designeri, atat cei cunoscuti de toata lumea, cat si new entry in fashion. Toate produsele au preturi accesibile si un raport calitate/pret foarte bun. Poti avea orice produs la tine acasa in doar 24 de ore. In plus oferim 30 zile GARANTIE retur pentru orice produs.

In aceasta perioada, livrarea se va face in termen de 24 de ore de la plasarea comenzii.

 

Acum shoppingul e o placere pentru toata lumea. Nu mai este nevoie sa iti dai ziua peste cap, umbland prin magazine, enervandu-te in trafic sau suportand grosolania vanzatorilor. Iti oferim cel mai aproape magazin, chiar la tine acasa, unde te poti bucura de diversitatea si calitatea produselor disponibile, reduceri promotionale si timp nelimitat de decizie.

 


Istoric Matar.ro

La inceput ne-am facut remarcati prin fashionshoes.ro. Timp de un an de zile am fost aproape de clientele noastre, daruindu-le pantofi, genti si accesorii. Am facut multe cliente fericite, datorita promotiilor, dar si seriozitatii si profesionalismului de care am dat dovada. Am crescut incet, dar sigur, avand o crestere impresionata de cliente, intr-un timp scurt.