Matar.ro - magazin online de incaltaminte si accesorii

Matar.ro aduce in fata clientilor ultimele tendinte in materie de moda, punand la dispozitia lor incaltaminte și accesorii de calitate la prețuri WOW. Matar.ro - shoes and more este un retailer autentic de articole fast fashion, cu experiența de peste 25 ani în trading la nivel local și internațional, retail prin web-shopul matar.ro si wholesale prin echipa de vanzari interna,


Oferim unei comunități iubitoare de fashion,o gama largă de articole pentru dama si bărbațitocuri si stiletto, pantofi office sau cu platforma,   genti si accesori  , accesibile la pret.


Misiunea noastra este sa livram cat mai multe comenzi posibile :), sa ne ținem clienții aproape, sa avem grija de comenzile lor, uneori le greșim si le schimbăm, uneori nu potrivesc și le returnam, , uneori le luăm înapoi ca nu au fost folosite, și de multe ori le dăruim cadouri către doamne și domni, din 2011 livram comenzi si suntem aproape de clienții nostrii prin seriozitate, profesionalism și promptitudine


Produsele Matar stau sub marca unor branduri și designeri local si internațional, new entry fashion. produsele au prețuri competitive și  calitate ridicată. Poți avea orice produs la tine acasă in 4-7 zile lucrătoare,. ai 30 de zile, uneori chiar 300 de zile GARANȚIE retur pentru orice produs.cumparat .


Shoppingul e o placere pentru toata lumea. Nu mai este nevoie sa iti dai ziua peste cap offline,cumpara online si Îți trimitem produsele dorite, chiar la tine acasă, unde te poți bucura de ele în liniște, fără grabă, fără stress, just shopping and pleasure :)!


 

 let's shop!