Livrare si retur

Transport

Taxa transport: 25 Lei - in toata tara, inclusiv in Bucuresti
Livrarea este GRATUITĂ la comenzile peste 299 Lei !


Livrarea se efectueaza de obicei in termen de 5-10 zile lucratoare de la plasarea comenzii, insa in functie de volumul comenzilor aceasta poate dura in unele cazuri pana la 15 zile.

In weekend shopul este inchis, asadar comenzile plasate dupa ora 15 a zilei de vineri vor fi confirmate si livrate incepand cu ziua de luni.

In perioadele de solicitare maxima (Black Friday, Sarbatori legale), timpul de livrare garantat este de 20 zile lucratoare.


Important! Factura comenzii are si rol de Certificat de Garantie, valabil 30 de zile lucratoare de la momentul achizitiei. Pe baza acesteia puteti apela la mecanismul de schimb si retur. 

Factura comenzii nu se trimite in cadrul coletului.
Fiind o companie digitala si dorind sa contribuim la protejarea mediului inconjurator, facturile sunt transmise online dupa finalizarea comenzii, pe adresa de email folosita la plasarea acesteia.

Factura se va trimite in format fizic numai la cererea expresa a clientului, exprimata fie telefonic fie prin email.


Toate comenzile au drept de retur si garantie 30 de zile conform conditiilor de pe pagina curenta si de pe pagina Termeni si Conditii

Returnare/Schimb

Daca din anumite motive nu esti pe deplin satisfacuta de articolele achizitionate le poti returna (primind contravaloarea produselor) sau schimba, daca marimea nu este cea potrivita, in termen de 30 zile lucratoare.

Schimbul de marime este gratuit la comenzi de peste 200 Lei, pentru comenzi cu valoare sub 150 lei taxa de schimb este de 20 Lei.

Schimbarea de produs/model din cadrul unei comenzi va costa 20 Lei.

 

* Conditii:

  • Produsul sa nu fie purtat, sa se afle in starea originala si sa aiba toate etichetele cu care a fost livrat.
  • Contravaloarea produselor se achita in termen de 20 de zile de la primirea coletului la sediul nostru.
  • Taxa de transport este suportata de catre client in cazul in care se face schimb cu un alt produs sau comanda este returnata complet, in acest caz clientul va primi doar suma platita pe articolele cumparate.
  • In cazul returnarii unei comenzi care a beneficiat de livrare gratuita, contravaloarea taxei standard de transport (18 lei) va fi retinuta din suma returnata clientului.
  • Nu se accepta colete ramburs.